Agpo Ferroli OptiFor Filters

Ook WTW Filters voor uw Agpo OptiFor leveren wij uit Voorraad

WTW filters voor Agpo Ferroli HR OptiFor 350 | FiltermanOf het nu gaat om WTW filters voor de oudere modellen OptiFor (de dubbelzijdige zogenaamde washand- of handschoenmodellen) of voor de nieuwere HR OptiFor 350 WTW Units? bij Filterman scoort U altijd!

Let op het Bouwjaar bij het bestellen van uw WTW Filters

De huidge modellen OptiFor van Agpo Ferroli zijn voorzien van zogenaamde zoomfilters. Dit zijn filters van circa 37x20cm met aan de lange zijden een zoom. Hier steken de pennen van de filterhouders doorheen. Heeft u een WTW unit van ná week 41 2001 (u vindt de productiedatum op het typeplaatje van uw unit, als MM/YY) dan heeft u dit soort zoomfilters nodig. Klik hier voor deze filters.

De pennen van de oudere modellen OptiFor zijn aan het uiteinde verbonden met een dwarspennetje. Hierdoor passen er geen zoomfilters over de houders en heeft u zogenaamde dubbelzijdige washandmodel WTW filters nodig. Die vindt u hier.

WTW Filter Hulp Nodig?

Komt u er niet uit, schroom niet en neem contact op met ons WTW Expert Team. Wij helpen u aan de juiste WTW filters voor uw Agpo Ferroli OptiFor!

© 2012 - 2019 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel