WTW Filters Footprint

.

Onze WTW filters komen niet uit China maar gewoon uit Heerenveen en Apeldoorn NL

Op diverse consumenten websites wordt beweerd dat de online leveranciers van WTW filters hun producten met containers tegelijk uit China importeren. En dat er woekerwinsten worden behaald door lage lonen landen aan het werk te zetten.

Tevens wordt het milieu aspect erbij gehaald. "Een product dat ervoor moet zorgen dat wij minder energie gebruiken (de WTW-unit) bevat een filter dat over duizenden kilometers verscheept moet worden."

Laat ons het volgende hierover zeggen: onze WTW filters komen niet uit China! Sterker nog, we mogen er trots op zijn dat we een minimale "footprint" achterlaten. We kunnen natuurlijk niet spreken voor onze concurrenten maar de productie van zowel grondstof als eindproduct speelt zich af binnen een straal van 100 kilometer: ons filtermateriaal wordt geproduceerd in Heerenveen, en onze naaiateliers bevinden zich allemaal in de provincie Gelderland. Bovendien wordt onze dagelijkse post opgehaald door een maatschappelijk verantwoorde transportdienst die werkt met herintreders, die regionaal onze briefpost per fiets bezorgen!

 

Wij behalen geen Woekerwinsten met onze WTW filters

Toen we in 2008 begonnen met de (online) verkoop van WTW filters was er een handjevol concurrenten te vinden op het WereldWijde Web. Daarentegen wisten de meeste eindconsumenten nog niet de gang te vinden naar de online aanbieders van WTW filters. Nu, bijna 10 jaar later, is de prijsbewuste consument erachter gekomen dat WTW filters vervangen een simpel klusje is dat makkelijk zelf uitgevoerd kan worden, en niet door een installateur. Een verdienste van ons en onze concurrenten, door duidelijke instructies en advies te verlenen. Maar ook, nu, bijna 10 jaar later is het aantal online shops met WTW filters enorm toegenomen. De concurrentie is moordend! De eindconsument heeft nu de keus uit zeker 20 aanbieders van WTW filters.

En al deze aanbieders van WTW filters vechten om een plaatsje op de eerste rang. Op het internet betekent dat de eerste pagina van Google. Organische topposities, anorganische (betaalde) topposities, wil je deze "verdienen" dat kost dat geld en tijd, veel tijd. En tijd is weer geld...

Er zijn 2 lachende derden: de ene is Google, die miljoenen advertentiegelden opstrijkt omdat wij allemaal tegen elkaar op moeten bieden om hoge rankings te halen. De andere lachende derden zijn de grote (pakket-)postbezorgers, die ervoor zorgen dat uw WTW filters netjes bij u thuis afgeleverd worden. Vooral deze laatsten is het zeker niet misgund overigens.

We zeggen weleens gekscherend: "Een klant koopt geen WTW filters maar een postpakketje met Google-advertenties".


WTW filters en de Filterman Footprint

Wij zijn trots op ons product. We werken met eerlijke partijen en we maken tevreden klanten. Wat willen we nog meer? Tja, ook bij Filterman moet er brood op de plank komen. En dat we dat voor elkaar krijgen door zo efficiënt en transparant mogelijk te werken. Ja, daar zijn we trots op! Uw WTW filters komen gewoon uit Heerenveen, Apeldoorn, etc.

Uw WTW filters zijn bij ons in goede handen...

BESTEL NU EERLIJKE WTW FILTERS

© 2012 - 2019 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel