• WTW Onderhoud BASIC
  WTW Onderhoud BASIC

  Klein WTW Onderhoud:
  - controle/reiniging/inregelen ventilatieventielen
  - reinigen warmtewisselaar/motor/ventilator
  - vervangen WTW filters
  - uitleg en advies over uw WTW
  - incl BTW én voorrijkosten

  € 299,00
 • incl. kanalen

  WTW Onderhoud ALL INCLUSIVE
  WTW Onderhoud ALL INCLUSIVE

  ALL INCLUSIVE Onderhoud:
  - controle/reiniging/inregelen ventilatieventielen
  - reinigen warmtewisselaar/motor/ventilator
  - REINIGEN KANALEN WTW
  - vervangen filters
  - uitleg en advies over uw WTW
  - incl BTW én voorrijkosten

  € 499,00 € 449,00
 • WTW Kanalen Reinigen
  WTW Kanalen Reinigen

  WTW Kanalen Reinigen:
  - Inventarisatie
  - Reinigen van ALLE aan- en afvoerkanalen van uw WTW
  - Reinigen van ALLE ventielen van uw WTW systeem
  - Installatie nieuwe WTW filterset klasse G3
  - Incl BTW en voorrijdkosten

  € 199,00

WTW Unit Onderhoud

Onderhoud aan uw WTW bestellen bij Filterman

Uw WTW installatie in een goede conditie is belangrijk voor u en voor uw gezinsleden. Net als bij een auto is regelmatig onderhoud van uw WTW unit van belang, zodat deze goed en vooral veilig blijft functioneren.

WTW Onderhoud | FiltermanEnkel het vervangen van WTW filters is niet genoeg: in de loop der jaren zal er zich bijvoorbeeld in de kanalen van uw WTW systeem een aanslag vormen door de combinatie van vet, vocht en vuildeeltjes. Deze "koek" vormt een ideale voedingsbodem voor schimmels en bacterieën, die vervolgens weer met de ventilatiestroom in uw interieur terechtkomen. Wanneer u of uw gezinsleden gevoelig zijn voor dergelijke "vervuilingen" zal daarvan hinder ondervonden worden met in het ergste geval gezondheidsklachten.

Professionele Reiniging van uw WTW

WTW Onderhoud | FiltermanFilterman is de samenwerking aangegaan met een gerenommeerd onderhoudsbedrijf, gespecialiseerd in (WTW) ventilatiesystemen. Dit bedrijf is gevestigd in het midden van het land, de ideale uitvalsbasis dus om onze Nederlandse klanten te bedienen. Wanneer u uw onderhoudsbestelling heeft geplaatst, zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken op het door u gewente tijdstip.

U heeft bij Filterman de keus tussen klein onderhoud en groot onderhoud. Deze laatste is inclusief het reinigen van alle ventilatiekanalen van uw WTW. Uiteraard is een vers setje WTW filters altijd inbegrepen. Ook kunt u ervoor kiezen alleen de kanalen te laten reinigen. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW én voorrijdkosten overal in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Bespaar tot €50 op uw WTW Onderhoud! Hoe? Nou zo: wanneer u samen met uw buren onderhoud aan uw WTW bestelt profiteert u van het feit dat wij maar 1x voorijkosten hoeven te rekenen. Bestel met 1 buur voor €25 korting, bestel met 2 buren voor €50 korting. Wilt u met nog meer buren samen bestellen of als complete VVE? Neem dan contact met ons op voor een scherpe op maat offerte.

Vragen over WTW Onderhoud?

Schroomt u dan vooral niet om contact op te nemen met ons Expert Team. Wij staan klaar voor al uw vragen over WTW onderhoud!

© 2012 - 2023 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel