DoosVoordeel

10 sets WTW filters voor Agpo Ferroli HR OptiFor 350 - DOOSVOORDEEL

Artikel 2 van 4
€ 99,50 € 69,00 (inclusief verzending en btw)

HR OptiFor filters nodig? Let op het bouwjaar van uw WTW!

Als u een Agpo Ferroli WTW unit heeft van het type HR OptiFor, dan dient u erop bedacht te zijn dat u hiervoor de juiste WTW filters bestelt. Er is namelijk een verschil tussen filters voor units die gebouwd zijn vóór week 41 van het jaar 2001, en toestellen van  deze datum! U kunt dit op verschillende manieren controleren. Onderstaand leggen we uit waar u op kunt letten om zo de juiste filters te bestellen.

Overeenkomst is de afmeting van de filters: deze bedraagt 200mm (breedte) bij 370mm (lengte). Aan de bovenzijde zit een flap met een klittenbandje waarmee u het filter borgt aan de filterhouder.

HR optiFor filters van ná week 41 2001

In de "nieuwere" OptiFor balansventilatietoestellen van Agpo Ferroli zitten zogenaamde zoomfilters. Deze WTW filters hebben aan de lange zijden omgezoomde randen, waardoor er een "tunnel" ontstaat. Door deze tunnels worden de pennen van de filterhouders gestoken. Dit is de makkelijkste manier om erachter te komen welke filters u nodig heeft. Maar u kunt ook de productiedatum van uw unit controleren door het typeplaatje op het toestel te bestuderen. Staat er een datum vermeld van na 41/01 dan heeft u zoomfilters nodig.

HR OptiFor filters van vóór week 41 2001

De pennen van de filterhouders van de oudere modellen HR OptiFor zijn aan de uiteinden verbonden met een dwarspen. Hierdoor is het niet mogelijk de zoomfilters toe te passen van de nieuwere modellen. Hetoudere model WTW filter is dan ook een dubbel filter. U kunt dit het beste vergelijken met een grote washand. Aan de bovenzijde zit een flap met een herbruikbaar dubbelzijdig klittenbandje om de filters te borgen. Voor de zekerheid kunt u ook het typeplaatje van uw toestel bekijken. Staat hier een datum van vóór 41/01 dan heeft u dit oudere model washand WTW filters nodig.

 

© 2012 - 2024 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel