NIEUW: ReFilters ♻️

WTW filters voor Brink Renovent, Itho HRU, Orcon HRC/HRV

Naast onze inmiddels populaire FijnFilters hebben we een nieuw type WTW filter ontwikkeld: we noemen deze ReFilters. ReFilters zijn geschikt als vervanging van zogenaamde draadframefilters. Dit zijn WTW filters waarin een stalen draadframe is verwerkt. WTW units van onder andere Brink (ExcellentRenovent zonder BypassRenovent met Bypass) en Itho (HRU-2/HRU-3) zijn uitgevoerd met dergelijke filters.

ReFilters voor Brink Itho Orcon

Waarom ReFilters?

Onze motivatie voor de ontwikkeling van ReFilters is tweeledig. Het eerste aspect is het duurzaamheidsaspect: wij vinden het zonde dat een "drager", in dit geval een zwaar stalen draadframe, NIET wordt hergebruikt. Bij vervanging van deze filters wordt zowel het medium (het filtermateriaal) als de drager (het draadframe) weggegooid. Terwijl dit draadframe in principe oneindig herbruikbaar is.

Het tweede aspect is een kostenaspect. Ten eerste, staal is duur. Zowel voor ons als inkoper, als voor u als eindconsument. Een filter mét een stalen draadframe is dus altijd duurder dan een filter zónder een stalen draadframe. Daarnaast is het versturen van een draadframe filter duurder (PAKKETpost) dan een filter alleen (BRIEFpost).

De Voors en Tegens van ReFilters

Om maar met een "nadeel" te beginnen: wij verwachten ook wat van u. Wij verwachten van u dat u (eenmalig) twee stalen draadframes scheidt van het gebruikte filterdoek. Het filterdoek kunt u weggooien, de draadframes kunt u oneindig hergebruiken en keer op keer voorzien van onze verse ReFilters. Bovenaan deze pagina ziet u hoe dit werkt, stap voor stap. Een kind kan de was doen!

Een gezamenlijk voordeel voor u en voor ons is... De Prijs! Voor ons, qua productie en inkoop (we hoeven geen duur staal in te kopen). En, de verzending is gunstiger. En dus uiteindelijk ook voor u: een setje ReFilters is goedkoper dan een setje draadframe filters. Dus onze vraag aan u is:

Doet U Mee?

© 2012 - 2024 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel