Stork Air WHR 930 Filters

Onze WHR 930 Filters? Een Goede Keus!

WTW filters voor Zehnder JE Stork Air WHR 930 | FiltermanGraag leggen wij u uit waarom u bij Filterman goed zit op het gebied van WHR 930 filters voor uw Zehnder JE Stork Air WTW unit.

Alweer tien jaar geleden begonnen wij met de productie van WTW filters, nog op kleine schaal. Wij leverden aan VVE's in de regio en al snel werden we door deze VVE's geprezen om de kwaliteit van onze WTW filters. Met enthousiasme breidden we ons afzetgebied in de eerste jaren uit van regiobreed naar Nederland-breed.

De WHR 930 WTW unit van Zehnder JE Stork Air is één van de populairste balansventilatie-toestellen op de Nederlandse markt. Dus was het logisch dat we al snel te maken kregen met een grote vraag naar WHR 930 filters voor dit toestel. Wij produceren al WHR 930 filters voor dit type toestel zolang als deze unit op de markt is!

Zehnder JE StorkAir en Filterman

Filterman staat sinds het begin in goed contact met de fabrikant van onder andere de WHR 930 ventilatie-unit, Zehnder JE StorkAir. Uiteraard hebben we onze filters WHR 930 door deze fabrikant laten testen met goed gevolg. De kwaliteit van onze Stork Air WHR 930 filters is minimaal gelijkwaardig aan de kwaliteit van de WHR 930 filters die door Zehnder in hun units wordt toegepast. Naar eigen zeggen is de fabrikant zeer content met een leverancier van kwalitatief hoogstaande WHR 930 filters voor hun units.

Vanzelfsprekend voldoen onze StorkAir WHR 930 filters aan de huidig geldende normering op het gebied van filterklassen: al onze WHR 930 filters voldoen aan filterklasse G3 conform Europese Norm EN779:2012. Met een gerust hart kunt u onze filters WHR 930 dus in uw o zo belangrijke Verse Lucht Unit plaatsen...

Duizenden eindconsumenten als u hebben inmiddels de weg naar onze webshop gevonden en onze WHR 930 filters besteld. Met vele tevreden klanten tot gevolg. Bent u de volgende?

Heeft u, of hebben uw huisgenoten te kampen met gevoelige luchtwegen? Wellicht is de toepassing van onze FijnFilters (ook wel Fijnstoffilters of Pollenfilters genaamd) een optie...

En daarom is Filterman dé Specialist in Stork Air WHR 930 Filters.

© 2012 - 2024 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel