WTW Filters voor VVE's

.

Collectief WTW filters inkopen loont! Tot 40% KortingWTW Filters voor VVE's | Filterman.nl

De meeste inwoners van appartementen in Nederland zijn aangesloten bij een Vereniging van Eigenaren (VVE). Binnen deze VVE worden collectief zaken geregeld voor het appartementencomplex. Te denken valt aan contracten voor onderhoud en voor schoonmaakwerkzaamheden.

Ook worden binnen een VVE vaak WTW filters collectief ingekocht. Dit heeft een aantal voordelen (kortingen), die wij hieronder graag voor u uiteen willen zetten.

Waarom als VVE collectief WTW filters inkopen?

Collectief WTW filters inkopen heeft voor een VVE eigenlijk 2 grote voordelen. Het eerste is een onderhoudstechnisch voordeel. Wanneer u als ledengroep van een VVE besluit om gezamenlijk WTW filters in te kopen, behoudt u controle over de vervang-frequentie van de WTW filters, wat ten goede komt aan de onderhoudstechnische staat van de WTW-units. Over het algemeen deelt een bewoner op gezette tijden de WTW filters uit aan de medebewoners, zodat de vervang-intervallen onder controle blijven.

Het tweede voordeel van collectief WTW filters inkopen is -niet onbelangrijk- het financiële voordeel. Een voorbeeld: 1 set WTW filters voor de Zehnder JE StorkAir WHR 930 WTW-unit kost bij ons €7,99. Wanneer u als VVE besluit gebruik te maken van ons PalletVoordeel betaalt u per set van dit type slechts €3,99. Dat is bijna de helft!

Dus... VVE? WTW filters van Filterman!

Sinds jaar en dag kopen VVE's collectief WTW filters bij Filterman. En naar volle tevredenheid. Waar particulieren vaak weer op zoek gaan naar nieuwe aanbieders van WTW filters blijven VVE's vaak trouw aan ons. Waarom? Omdat ze onze service en kwaliteit waarderen. Ook wanneer het om grote aantallen filters gaat zijn wij het juiste adres. De meest voorkomende filters leveren wij altijd uit voorraad dus snel!

Heeft u vragen over collectief WTW filters met korting inkopen? Stel ze ons, wij denken graag met u mee. Ook als het gaat om periodieke levering van filters, zodat alle leden van uw VVE tijdig voorzien worden van Frisse WTW filters!

© 2012 - 2024 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel