Alles over WTW Filters

.

Welkom in de Wereld van de WTW Filters

WTW filters. Ze zijn er in vele soorten en maten. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel merken, zoveel typen, zoveel filterklasses, zoveel aanbieders... In het menu links vind u het antwoord op (bijna) al uw vragen over de filters in uw WTW ventilatie systeem. 

Wat doen WTW FiltersWTW Filters van Filterman | dat lucht op

De filters in uw WTW unit hebben de volgende functies:

  • Het hart van uw WTW, de warmtewisselaar, vrijwaren van stof en vuil
  • Het minimaliseren van vuilophoping in de leidingen van uw WTW systeem
  • Het filteren van vuildeeltjes die zich in de buitenlucht bevinden
  • Het filteren van retourlucht om de lamellen van de warmtewisselaar vrij te houden
  • Het ervoor zorgen dat er minder stof in uw interieur terecht komt
  • Het ervoor zorgen dat er minder fijner stof of pollen in uw interieur (en dus in uw longen) terecht komt (FijnFilters)

Grootste Online Leverancier

Filterman is sinds 2008 één van de grootste online leveranciers van WTW filters aan particulieren, maar ook aan grootverbruikers zoals VVE's, woningcorporaties, installateurs en onderhoudsbedrijven. Als geen ander kent Filterman de markt in de soms ondoorzichtige wereld van de WTW filters. Zo zijn de WHR 930 filters voor de Zehnder JE StorkAir WTW-units al sinds jaar en dag onze absolute koplopers.

Onze Expertise

Wij doen ons uiterste best om het bestellen van de juiste WTW filters zo eenvoudig mogelijk voor u als klant te maken. Daarnaast bieden we interessante en nuttige informatie over (balans-)ventilatie in het algemeen en WTW filters in het bijzonder. Wanneer moet ik mijn WTW filters vervangen, hoe vaak, kan ik ze wassen, etcetera, etcetera.

Vragen?

Onderstaand vindt u het antwoord op uw vragen over WTW filters. En staat het antwoord op uw specifieke vraag er niet bij, geen nood. Neemt u contact op met ons enthousiaste en gespecialiseerde Expert Team en wij helpen u graag verder.

Wat kunt u zelf doen?

Waarschijnlijk heeft u zelf niet bewust de keus gemaakt om balansventilatie in uw woning toe te passen. Uw (nieuwbouw) woning is er eenvoudigweg nou eenmaal mee uitgevoerd. Mits goed aangelegd en onderhouden is uw balansventilatie systeem op zich een prima ventilatie systeem. Naast periodiek onderhoud en regelmatige controle door een erkende installateur of onderhoudsman is het van belang dat u zelf ook een steentje bijdraagt aan een goed werkende ventilatie. En dat is eigenlijk heel eenvoudig. Check zelf uw WTW filters regelmatig want de vervang frequentie van de filters in uw WTW kan afwijken van de onderhoudsintervallen van het onderhoud.

Lees hier meer over de werking van uw WTW installatie en WTW filters.

© 2012 - 2024 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel