Brink Renovent HR Filters

Brink WTW Filters voor Renovent HR Climate Systems

Renovent Excellent Filters

Filterman is sinds jaar en dag leverancier van WTW filters voor alle Brink Renovent Balansventilatie Systemen. De huidige WTW unit van Brink is de Renovent Excellent 300/400(+). Dit systeem herbergt zogenaamde draadframe filters met de afmetingen 525x185mm. Deze WTW filters voor Brink leveren wij dagelijks uit voorraad.

Renovent HR 250/325 Medium/Large Filters (+ Bypass)

Maar ook filters voor de voorlopers van de Excellent WTW unit zijn bij Filterman uit voorraad leverbaar. Te denken valt aan de Renovent HR 250/325 Medium/Large. Wanneer u een dergelijk ventilatiesysteem heeft, let u er bij bestelling van uw WTW filters dan op of u een Warmte Terug Win Systeem heeft mét of zónder Bypass! Aangezien deze systemen aanvankelijk weleens gemonteerd zijn zonder Bypass, kan het zijn dat uw systeem later is uitgebreid met een Bypass-unit.

Het makkelijkst om te controleren of uw Brink Renovent HR 250/325 M/L WTW een Bypass heeft, is door de afmetingen van uw WTW filters te controleren. Zijn uw WTW filters circa 415x235mm, dan heeft u een unit zónder Bypass. Zijn de filters van uw WTW circa 495x235mm, dan is uw Brink Climate System uitgevoerd mét een Bypass!

Oudere Brink Filters

Voorlopers van de bovengenoemde huidige ventilatiesystemen van Brink Renovent komen nog mondjesmaat voor in de huidige huishoudens. Uiteraard leveren wij ook hiervoor nog WTW filters. Het betreft hier onder andere filters voor de Renovent III, en Flexivent 300/400 filters.

Komt u er niet uit? Of staan uw WTW filters er niet bij? Schroom niet om contact op te nemen met ons Expert Team. Wij helpen u graag aan de juiste WTW filters!

© 2012 - 2024 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel