Itho HRU/ECO Filters

WTW Filters Nodig voor uw Itho HRU?

Ook Itho HRU filters levert Filterman uit voorraad. Let u bij uw bestelling op het type van uw Itho Daalderop WTW: er zijn verschillende uitvoeringen, en dus verschillende WTW filters.

HRU ECO BAL/FAN Filters

Filters voor de Itho ECO BAL (voorheen ECO FAN/3) WTW toestellen zijn zoomfilters van 180x400mm. De lange zijden van deze HRU WTW filters zijn omgezoomd. Deze gezoomde zijden schuiven om de pennen van de blauwe filterhouders van uw WTW unit. De filterklasse WTW filters die wij voor deze toestellen aanbieden is ISO Coarse 50% (voorheen NEN G3). Het betreft hier stoffen (synthetische) filters. Wilt u een dichter filter dan kunt u kiezen voor onze Unieke FijnFilters (filterklasse NEN M6).

HRU-2 / HRU-3 Filters

De al wat oudere toestellen van Itho, de HRU-2 en HRU-3, herbergen zogenaamde draadframe filters. De afmeting van deze filters is 395x195mm, de filterklasse is ISO Coarse 50% (voorheen NEN G3). Er zit wat overlap in de type aanduiding van de oudere ITHO toestellen dus wij adviseren u goed te kijken naar de uitvoering van de WTW filters: MET of ZONDER ingenaaid draadframe.

 

Klik hier voor Itho filters MET draadframe

Klik hier voor Itho filters ZONDER draadframe

 

Heeft u vragen over onze Itho WTW Filters?

Schroomt u dan niet om contact op te nemen met ons WTW Expert Team. Wij helpen u graag op weg met al uw vragen over (Itho) WTW filters!

© 2012 - 2024 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel