verzending

WTW Filters gewoon in de Brievenbus | Filterman

 

Hoe verzenden wij onze WTW filters?

Wanneer u bijvoorbeeld 1 of 3 sets WTW filters *) bestelt, verzenden wij deze als briefpost via PostNL. Wij verzenden onze bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag. Dat betekent dat als u op deze dagen vóór 16 uur uw bestelling plaatst, uw WTW filters nog diezelfde dag door ons aangeboden worden aan PostNL. PostNL is de grootste en meest betrouwbare verzendpartner voor webwinkels als de onze. 99% van de briefpost wordt dan de volgende werkdag (dat is bij PostNL van dinsdag t/m zaterdag) bezorgd. U hoeft dus in principe nooit langer dan 48 uur op uw filters te wachten (muv. het weekend).

Wij snappen uw Situatie!

Uiteraard, u bent drukdrukdruk. Overdag is er waarschijnlijk niemand thuis. Pap (of mam) naar het werk, mam (of pap) boodschappen doen en de kids op school. Niemand thuis om WTW filters in ontvangst te nemen dus. Wanneer u kiest voor 1 of 3 sets WTW filters hoeft u hier dus niet voor thuis te blijven. De postbode schuift uw WTW filters gewoon door de gleuf!

Ga voor Makkelijk of ga voor Voordeel!

Makkelijk dus, en voordelig! Maar wilt u nog voordeliger dan zult u toch moeten kiezen voor ons DoosVoordeel WTW filters. Wanneer u namelijk 10 sets WTW filters tegelijk bestelt bespaart u tot maar liefst 40% op de basisprijs. Ons DoosVoordeel WTW filters past echter niet in uw brievenbus... Maar geen nood, de postbode van PostNL zal uw pakket indien mogelijk bij buren afleveren en een notificatie in uw brievenbus deponeren. Mocht dit geen optie zijn dan komt er altijd een tweede afleverpoging. Kortom, hoeveel WTW filters u ook bestelt, u mag altijd rekenen op een snelle levering van schone WTW filters van Filterman!

 

*) Het betreft hier zogenaamde zoomfilters. Draadframe WTW filters worden (helaas) altijd per pakketpost verzonden.

© 2012 - 2024 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel