Agpo OptiFor HR Filters

Onze Agpo filters voor uw OptiFor werken Optimaal

WTW filters voor Agpo Ferroli HR OptiFor 350 | FiltermanDeze WTW filters zijn geschikt voor alle Agpo Ferroli ventilatie toestellen van het type HR OptiFor 350. De filterklasse is ISO Coarse (voorheen NEN G3). 

Let op het Bouwjaar van uw Agpo WTW!

Op het typeplaatje van uw balansventilatie unit vindt u de productiemaand en -jaar van uw systeem. Dit wordt aangeduid als WW/JJ. Is uw unit van voor week 41 2001 (41/01), dan zult u zien dat de uiteinden van de pennen van de filterhouders voorzien zijn van een dwarspen. Door deze dwarspen is het niet mogelijk de (zoom-) filters toe te passen van de nieuwere units. Wat u dan nodig heeft zijn de zogenaamde "handschoen- of washandmodel" filters.

Is uw WTW van ná week 41 2001?

De filters voor de nieuwere units van Agpo Ferroli, genaamd HR OptiFor 350, zijn van het type zoomfilter: deze hebben een genaaide zoom aan de lange zijden en zijn circa 20 cm breed en 37 cm lang. Bovendien zit er aan de bovenzijde van deze filters een flap met een stukje dubbelzijdig klittenband. Deze flap vouwt u om de bovenste dwarspen van uw filterhouders zodat uw filters geborgd zitten in uw WTW. Tevens voorkomt dit dat bij het vervangen uw filters in de unit blijven steken.

Heeft u nog Vragen?

Schroom dan niet om contact op te nemen met ons WTW Expert Team... Wij helpen u aan de Juiste WTW filters!

© 2012 - 2024 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel