DoosVoordeel

10 sets WTW filters voor Itho HRU ECO BAL 350 - DOOSVOORDEEL

Artikel 2 van 4
€ 99,50 € 69,00 (inclusief verzending en btw)

HRU ECO BAL/FAN filters voor Itho Daalderop

WTW-filters voor de Itho units van het type HRU(-3) Eco-fan BVF/BVL. Filterklasse G3 volgens Europese Norm EN 779, tegenwoordig aangeduid als ISO Coarse. Afmetingen ca. 40x18cm, tweezijdig omgezoomd. Artikelnummer Itho 545-4840.

Waarom onze Itho WTW filters?

Sinds jaar en dag levert Filterman ook WTW filters voor alle Itho (Daalderop) ventilatie units. Onze HRU ECO BAL filters worden geproduceerd in eigen beheer waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. U mag vertrouwen op onze jarenlange expertise in WTW filters.

Wanneer moet u uw HRU filters vervangen?

Wij adviseren de optische methode. Hoe snel WTW filters vervuilen verschilt per jaargetijde namelijk. Controleert u eens per twee maanden uw filters. Zijn uw filters wit of lichtgrijs dan is er nog niets aan de hand. Zijn ze echter donkergrijs of zwart dan adviseren wij u om uw WTW filters te vervangen. 

Waarom? Omdat volle WTW filters ervoor zorgen dat 1: uw ventilatie toestel "harder moet werken" om binnenkomende schone lucht uw woning in te blazen. Dit kan op de langere termijn nadelig zijn voor de lagers in de ventilatoren van uw toestel. En 2: de schone lucht capaciteit in uw woning vermindert. Uw ventilatietoestel kan minder "vrij ademen". Tijdig uw WTW filters vervangen is dus ons devies.

 

© 2012 - 2024 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel