WHR 90 /91 filters voor Zehnder JE Stork Air

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 8,99 (inclusief verzending en 21% BTW)

WTW Filters voor Stork WHR 90/91

Deze filters zijn geschikt voor JE Stork Air WTW toestellen van het type WHR 90/91. Let op, het betreft hier filters voor units die geproduceerd zijn  week 41 uit het jaar 2001. U vindt de productiedatum aan de zijkant van uw WTW, aangeduid als MM/JJ. Let u er bij het bestellen van deze WTW filters dus op dat op het typeplaatje van uw WTW staat: 41/01, of later. Is uw ventilatietoestel van vóór deze datum, bestel uw filters dan hier.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze WHR 90/91 filters voldoet aan de eisen van fabrikant Zehnder, te weten filterklasse G3 conform Europese Norm EN779:2012. Deze norm is inmiddels vervangen door de vernieuwde ISO standaard COARSE 50%. Het artikelnummer dat fabrikant Zehnder voor haar filters hanteert is 006040102.

Afmetingen

Deze WHR 90/91 filters zijn 200 mm breed en 370 mm lang. Aan de langszijden zit een zoom. Deze valt om de pennen van de filterhouders die in uw unit geschoven zitten. Aan de bovenzijde van het filter bevindt zich een flap met klittenband, welke om de dwarspen van de houder gevouwen wordt en geborgd middels dit klittenband. Let op, filters voor het oudere type WHR90 of WHR91 zijn anders uitgevoerd: het betreft dan filtermatten zónder zoom. Deze bestelt u hier.

Schoonmaken

"Kunnen WTW filters schoongemaakt worden?" Deze vraag wordt ons veel gesteld. WTW filters kunnen voorzichtig uitgezogen worden om oppervlakkig vuil te verwijderen, echter dit verlengt niet de levensduur van uw filters. Fijner stof zit diep genesteld in het filtermateriaal, dit kunt u er niet uitzuigen. Bovendien wordt de filterstructuur beschadigt bij vaak wassen of zuigen van WTW filters.

Verwisselen

Wij adviseren u om uw filters ongeveer elke 2 maanden te checken. Zijn ze nog wit of lichtgrijs dan hoeft u ze nog niet te vervangen, maar zijn ze donkergrijs of zwart dan adviseren wij toch om de filters in te wisselen voor nieuwe. Met schone WTW filters blijft uw al wat oudere WHR 90/91 in goede conditie.

© 2012 - 2019 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel