vanaf €15,95

STH-125 Luchttoevoer Ventilatieventiel - ALTERNATIEF

Vorige Artikel 4 van 4
€ 24,95 (inclusief verzending en btw)

Zehnder Ventilatieventiel luchttoevoer STH-125

Hoogwaardig alternatief voor het originele kunststof STH-125 toevoerventiel van Zehnder. Omdat dit een gelakt metalen versie van het toevoerventiel is, vergeelt deze niet, zoals bij het kunststof origineel wel het geval was.

Bovendien heeft dit ventiel een strakkere, tijdloze uitstraling dan het origneel.

Algemeen
Door het hoog inducerend vermogen kan dit ventilatie ventiel worden toegepast voor zowel lucht met een temperatuur boven als onder de ruimtetemperatuur. De maximum luchthoeveelheid is 50 m³/h. De maximum luchthoeveelheid van het type STH 125a is 40m³/h. Het inducerend vermogen is afhankelijk van de uittrede snelheid van het ventilatie ventiel.

Geluid
Het toevoerventiel heeft een zeer geringe geluidproductie; bij 50 m³/h is dat bijvoorbeeld minder dan 22 dB(A) bij 10 m² Sabine.

Optie
Schone sector, type-aanduiding STH 125a Het kan in de praktijk voorkomen dat het onmogelijk is het STH ventiel op 35 cm of meer uit de wand of het plafond te plaatsen. In deze gevallen biedt de zgn. 'schone sector' uitkomst. Door het plaatsen van deze schone sector in het ventiel, wordt de lucht niet langs de nabijgelegen wand geblazen Aan de buitenzijde van het STH ventiel wordt de positie van de schone sector aangegeven door middel van een pijl.

© 2012 - 2023 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel