Navigatie

Zehnder JE StorkAir Filters

Júist voor StorkAir Filters bent u bij ons aan het Goede Adres

Al 10 jaar is Filterman dé referentie op het gebied van StorkAir filters voor de Zehnder Warmte TerugWin ventilatie-toestellen. Wij leveren WTW filters voor zowel de huidige units, type WHR 930 en WHR 950/960, als de voorlaatste WHR 90/91 toestellen, die nog volop in vele Nederlandse huishoudens hun werk doen. Wanneer u bij ons WHR filters bestelt voor deze laatste serie, let u dan op de productieweek en bouwjaar van het toestel (dit staat aan de zijkant van het apparaat). Betreft het een unit gebouwd vóór week 41 2001, dan heeft u andere filters nodig als wanneer het een toestel betreft van ná deze datum!

Waarom StorkAir Filters bestellen bij Filterman?

Zoals gezegd, Filterman levert al sinds jaar en dag Stork Air filters voor alle WHR toestellen. Onze WHR filters zijn goedgekeurd door de fabrikant van deze WTW units, Zehnder JE StorkAir. Uiteraard voldoen al onze StorkAir filters aan de door deze zelfde producent voorgeschreven filterklasse, te weten G3 volgens de huidig geldende Europese Normering EN779:2012.

Bovendien hebben wij altijd alle Stork Air filters voor elke WHR unit op voorraad en kunnen dus snel en tegen een scherpe prijs uitleveren. Wanneer u vóór 16 uur bestelt heeft u uw WHR filters doorgaans al de volgende werkdag in huis. Gratis Verzonden!

Uniek is dat wij, naast de standaard filterklasse G3 WHR filters, WTW filters aanbieden met een hogere filterklasse, M6. Wij noemen dit onze FIJN-filters en we mogen best trots zijn op de populariteit van dit unieke product. Heeft u of u gezinsleden last van gevoelige luchtwegen dan zou u eventueel baat kunnen hebben bij onze FIJN-filters. Het is het proberen waard!

Kortom, op zoek naar goede en goedkope StorkAir filters? Nu besteld, morgen in huis!

Dus Kies Nú voor de Stork Air Filters van Filterman!

© 2012 - 2018 WTW Filters van Filterman | dat lucht op | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel